Anlık Bildirim

DC'nin merakla beklenen yeni filmi The Flash'ten yeni bir görsel geldi

DC Sinematik Evreni'nde önemli bir yere sahip olması beklenen The Flash filminin yönetmeni filmden yeni bir görsel paylaştı.

The Flash filminden yeni bir görsel geldi Tam Boyutta Gör

DC evreninin en önemli ve en popüler karakterlerinden biri olan The Flash'in özel bir filmi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmin yönetmeni yeni bir görsel paylaştı.

Paylaşılan görsel ne yazık ki filmden bir sahne görebildiğimiz bir görsel değil. Ancak Flash ve Batman logosunun iç içe geçtiği güzel bir tasarım görebiliyoruz. Filmden ilk fragman olmasa da ilk resmi görüntülerin 16 Ekim'de DC FanDome etkinliğinde gelmesi muhtemel.

The Flash filmi DC'nin sinema evreni için önemli bir rolde. Filmde iki farklı Batman'in bulunacağı açıklandı ve paralel evren konusu filmde işlenecek. Bu yüzden DC evreninin geleceği için başlangıç taşı olduğunu söyleyebiliriz. 

Filmin şimdilik oyuncu kadrosu şu şekilde Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Sasha Calle ve Saoirse-Monica Jackson. The Flash filmi 4 Kasım 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Muschietti, senaristliğini ise Christina Hodson üstleniyor. Paylaşılan yeni görsel de dahil olmak üzere şu ana kadar paylaşılan tüm resmi görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim