Anlık Bildirim

The Last of Us'ın 2. sezonundan ilk görseller paylaşıldı

The Last of Us'ın heyecanla beklenen 2. sezonundan ilk görseller paylaşıldı. İkinci oyundan karakterleri de görmeye başlayacağımız 2. sezonun 2025'te izleyici ile buluşması bekleniyor.
The Last of Us 2. sezondan ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Sevilen oyun serisinden uyarlanan The Last of Us dizisi, geçtiğimiz yılın en başarılı işlerinden biriydi. Hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan dizi, HBO'nun son yıllarda en çok izlenen dizisi oldu. The Last of Us, HBO'nun amiral gemisi yapımlarından birine dönüştüğü için Warner Bros. Discovery'nin bugün düzenlediği etkinlikte de kendisine yer buldu. 2. sezonun çıkışına daha uzunca bir süre olduğu için şimdilik bir fragman yayınlanmadı belki ama 2. sezondan ilk görseller paylaşıldı.

Yayınlanan bu iki görselde Joel ve Ellie'yi ayrı ayrı görüyoruz. Her iki karakterin de görünümünde ufak değişiklikler göze çarpıyor. Ancak bu iki görsel bunun ötesinde yeni sezona dair herhangi bir detay barındırmıyor.

The Last of Us 2. Sezonun 2025'te Yayınlanması Bekleniyor

The Last of Us 2. sezondan ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin Joel ve Ellie olarak geri döneceği 2. sezonda, The Last of Us Part II oyunundan da bazı karakterleri görmeye başlayacağız. Dizinin yeni sezonunda Abby'e Kaitlyn Dever, Dina'ya Isabela Merced, Jesse'ye Young Mazino, Mel'e Ariela Barer, Nora'ya Tati Gabrielle, Owen'a Spencer Lord, Manny'ye ise Danny Ramirez hayat verecek. Öte yandan Gabriel Luna da Tommy rolüyle geri dönecek.

The Last of Us 2. sezon için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da dizinin 2025'te ekranlara dönmesi bekleniyor. Nitekim Warner Bros.'un bugünkü etkinlikte dizinin yayın tarihine dair bir detay paylaşmamış olması da The Last of Us'ın bu yıl geri dönmeyeceğini gösteriyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim