Anlık Bildirim

The Mandalorian 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı açıklandı

Disney'in Star Wars evreni içerisinde yarattığı son dönemdeki en iyi işlerden biri olan The Mandalorian'ın üçüncü sezonu için çıkış dönemi paylaşıldı.

The Mandalorian 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı açıklandı Tam Boyutta Gör

2019 yılının kasım ayında yayın hayatına başlayan ve Star Wars markası adına son dönemdeki en iyi işlerden biri olan The Mandalorian'ın üçüncü sezonu için çıkış aralığı verildi.

Şu sıralar ikinci sezonu devam eden dizinin üçüncü sezonu, geçtiğimiz aylarda onaylanmıştı hatta birkaç ay içerisinde çekimlerin başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin üçüncü sezonu için bir yayın aralığı verildi. Açıklamaya göre dizinin üçüncü sezonu 2021'in Noel döneminde yayınlanacak. Yani yaklaşık olarak ilk iki sezonun yayınlandığı tarihlere yakın diyebiliriz.

Yaratıcılığını Jon Javreau'nun yaptığı, başrolünde ise Pedro Pascal'ın bulunduğu başarılı dizinin bugün sabah ikinci sezon yedinci bölümü yayınlandı. Haftaya yayınlanacak olan sekizinci bölüm ile de ikinci sezon finali yapılacak.

Duyurulan yeni diziler ile birlikte The Mandalorian'ın da nasıl bir konuyu işleyeceği ve ne yöne doğru gideceği büyük merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim