Anlık Bildirim

The Mandalorian'ın final bölümünde yeni bir Star Wars dizisi duyuruldu

Bugün ikinci sezon finali yayınlanan The Mandalorian dizisinin son bölümünde daha önceden sızdırılan bir bilgi gerçeğe dönüştü. Yazının devamı spoiler içeriyor.

The Mandalorian'ın final bölümünde yeni bir Star Wars dizisi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Disney+'ın hizmete başlaması ile birçok Star Wars dizisi duyuran Disney, geçtiğimiz saatlerde bunların arasına bir yenisini daha ekledi. Hem de ilginç bir şekilde.

Buradan sonrası The Mandalorian 2. sezon final bölümü için spoiler içeriyor.

Geçtiğimiz hafta Disney, yatırımcılar toplantısında birçok Star Wars dizisi duyurmuştu ve daha önce söylentisi çıkan yapım, bu duyurular arasında bulunmuyordu. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan The Madnalorian final bölümüyle de neden geçen hafta gösterilmediğini anlamış olduk. Yeni duyurulan dizinin adı The Book of Boba Fett. Tahmin edebileceğiniz gibi Boba Fett karakterine odaklanacak.

Bölümün sonunda da yazdığı gibi bu yeni dizi The Book of Boba Fett, 2021 yılının Aralık ayında yine Disney+ üzerinden yayınlanacak. 

Dizi ile ilgili çok fazla ayrıntı yok ne yazık ki ancak yayın tarihine bakılırsa The Mandalorian'ın üçüncü sezonu ile bağlantılı oalcak gibi duruyor. The Mandalorian da 2021'in Noel döneminde yayınlanacak. Boba Fett dizisinin çekimlerinin de şu sıralar başladığı biliniyor. Önümüzdeki aylarda daha ayrıntılı bilgi açıklanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim