Anlık Bildirim

The Punisher ve Jessica Jones'un yayın hakları tekrar Marvel Stüdyoları'na geçti

Netflix'in sevilen Marvel dizilerinden The Punisher ve Jessica Jones'un yayın hakları yeniden Marvel Stüdyoları'na yani Disney'e geçti. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Punisher ve Jessica Jones'un yayın hakları tekrar Marvel Stüdyoları'na geçti Tam Boyutta Gör

Marvel, özellikle son dönemde sinemada yaptığı işler ile en popüler markalardan biri haline geldi. Marvel Sinematik Evreni'nin popülerleşmeye başladığı sıralarda ise bildiğiniz gibi bazı Marvel karakterlerinin yayın hakları Netflix'teydi. Netflix'te bu karakterler için çeşitli diziler hazırladı ve birçoğu fazlasıyla sevildi.

Disney'in, Disney Plus'ı duyurması ve Marvel evrenine daha fazla önem vermesiyle birlikte Netflix'e verdiği yayın haklarını geri aldı. Aralarındaki anlaşma sebebiyle de dizilerin yayınlanmasının üzerinden belirli bir süre geçmediği sürece Disney, bu karakterleri kullanamayacaktı. Bu süre iki dizi için daha geçti ve artık yayın hakları Disney'de.

Netflix'teki ilk Marvel dizisi olan Jessica Jones ve son dizi olan The Punisher'ın hakları yeniden Marvel Stüdyoları'nda. Şu an için Disney'in duyurmuş olduğu bir proje yok ancak ilerleyen süreçte bu karakterleri kullanabileceklerini söylemişlerdi. Şu anda nasıl kullanabileceklerini düşünüyorlar.

İzleyiciler ise özellike The Punisher dizisinin geri dönmesini bir hayli istiyor. Netflix'in en sevilen dizilerinden birisi olmuştu The Punisher.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14033 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the punisher, Jessica Jones ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim