Anlık Bildirim

Merakla beklenen The Rogue Prince of Persia ertelendi

Başarılı rogue benzeri yapım Dead Cells ile oyuncuların gönlünü kazanan Evil Empire, yeni oyununu erteledi. Stüdyo, Hades 2’nin başarısı The Rogue Prince of Persia’nın çıkışını erteletti.
The Rogue Prince of Persia Tam Boyutta Gör
Gelmiş geçmiş en başarılı metroidvania yapımları arasında yer alan Dead Cells’in geliştiricilerinden Evil Empire, geçtiğimiz ay The Rogue Prience of Persia’yı duyurmuştu. Prince of Persia serisine ilginç bir eklenti olacak yapım, stüdyonun kararı ile ertelendi.

Hades 2 dikkatleri üzerine çekti

2020 yılının en başarılı yapımlarından olan Hades, uzun bir aradan sonra geri döndü. Supergiant Games, geçtiğimiz aylarda duyurduğu Hades 2’nin erken erişim versiyonunu geçtiğimiz haftalarda Steam’de yayınladı. Görünüşe göre oyun kısa sürede popüler olmayı başarmış ve Evil Empire’ın planlarını etkilemiş.

Hades 2 Tam Boyutta Gör
Rogue benzeri Hades 2’nin başarısı nedeniyle normalde 14 Mayıs’ta yayınlanacak olan The Rogue Prince of Persia, henüz belli olmayan bir tarihe ertelendi. Yapımın yeni çıkış tarihi 13 Mayıs’ta açıklanacak. Evil Empire, erteleme sayesinde oyun üzerinde daha çok çalışabileceklerini ve birçok hata düzeltmeleri gerçekleştirebileceklerini de belirtti. The Rogue Prince of Persia muhtemelen ay sonunda erken erişime açılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim