Anlık Bildirim

The Suicide Squad fragmanı 150 milyon izlenerek Mortal Kombat'in rekorunu geçti

İlk film ile büyük tepki toplayan Suicide Squad filminin ikincisi olan The Suicide Squad'ın ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Yayınlanan fragman Mortal Kombat'ı geçerek rekor kırdı.

The Suicide Squad fragmanı 150 milyon izlenerek Mortal Kombat'in rekorunu geçti Tam Boyutta Gör

DC'nin popüler çizgi romanlarından Suicide Squad'tan uyarlanarak yapılan aynı isimli filmin ikincisi The Suicide Squad fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Yayınlanan fragman bir hayli sevildi ki bu sevgi bir rekora da sebep oldu.

The Suicide Squad'ın yayınlanan redband fragmanı, yani yaş kısıtlamalı fragmanı 150 milyon izlenerek Mortal Kombat filminin geçtiğimiz aylarda elde ettiği rekoru kırdı. Mortal Kombat'in redband fragmanı 116 milyon izlenerek Deadpool ve Logan'ı geçmişti. The Suicide Squad fragmanı da 150 milyon izlenerek bu rekorun sahibi oldu.

Filmin yönetmenliğini James Gunn üstleniyor. The Suicide Squad, 16 Ağustos 2021'de hem sinemalarda hem de 1 aylığına HBO Max'te yayınlanacak.

Oyuncu kadrosunda ise Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío, Juan Diego Botto ve Sylvester Stallone bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim