Anlık Bildirim

Gişede hayal kırıklığı yaratan The Suicide Squad, HBO Max'ta sevindirdi

The Suicide Squad, HBO Max''ın en büyük ikinci açılışa imza atan filmi oldu. Yalnızca Mortal Kombat'ın gerisinde kalırken; Godzila vs. Kong, Wonder Woman 1984 ve Space Jam 2'yi geride bıraktı.

The Suicide Squad'tan HBO Max'ta büyük başarı Tam Boyutta Gör

DC sinematik evreninin yeni filmi The Suicide Squad, HBO Max'taki ilk haftasında önemli bir başarı elde etti. The Hollywood Reporter'a konuşan HBO Max başkanı Andy Forssell, The Suicide Squad'ın platformdaki bugüne kadar en büyük ikinci açılışa imza attığını söyledi. The Suicide Squad böylece Godzilla vs. Kong, Wonder Woman 1984 ve Space Jam 2 gibi büyük filmleri geride bırakmayı başardı. İlk sıradaki Mortal Kombat'ın ise gerisinde kaldı.

The Suicide Squad ülkemizde 30 Temmuz'da vizyona girmişti. Anavatanı Kuzey Amerika'da ise geçtiğimiz Cuma günü yayınlandı ve burada ilk haftasında sadece 26 milyon dolar hasılat elde edebildi. The Suicide Squad'ın ilk hafta rakamları DC sinematik evreninin en düşük açılışı olarak dikkat çekiyor. Bu anlamda filmin gişede bir hayal kırıklığı olduğu söylenebilir; ancak diğer taraftan HBO Max'ta yakalanan seyirci sayısı da muhtemelen yapımcı Warner Bros'u biraz da olsa sevindirmiştir.

Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Andy Forssell,"Ülkemiz şu anda yeni bir COVID varyantının getirdiği zorluklarla boğuşuyor. Bu anlamda hayranlara filmleri evlerinden izleme seçeneceği sunmaya devam ettiğimiz için sevinçliyiz. The Suicide Squad'ın HBO Max'ın en büyük ikinci açılışına imza atan film olması birçok seyircinin tam olarak bu dediğimizi yapıp filmi evlerinde izlemeyi tercih ettiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

The Suicide Squad'ın yaklaşık 185 milyon dolarlık bir prodüksiyon bütçesiyle hazırlandığı belirtiliyor. Variety'de yer alan rakamlara göre film için ayrıca en az 100 milyon dolarlık reklam harcaması yapılmış. Bu durumda The Suicide Squad'ın gişe hasılatıyla giderlerini karşılaması imkansız diyebiliriz. Zira filmin şu anda dünya geneli hasılatı 72 milyon seviyesinde ve gişe macerasını 150 milyon dolar civarında sonlandırması bekleniyor. Giderlerini karşılaması içinse yaklaşık 550 milyon dolar kazanması gerek.

Kaynakça https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/suicide-squad-box-office-jungle-cruise-1234994557/ https://variety.com/2021/film/news/suicide-squad-box-office-delta-variant-covid-1235037074/amp/?__twitter_impression=true Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10692 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dc sinematik evreni, the suicide squad ve
2 etiket daha dc filmleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim