Anlık Bildirim

Amazon'un yüksek bütçeli fantastik dizisi The Wheel of Time'ın çekimleri tamamlandı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Time'ın ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı'nın çekimleri tamamlandı.

The Wheel of Time çekimleri bitti

Bildiğiniz gibi Amazon, Amazon Prime Video için iki büyük iddialı yapım hazırlıyor. Bunlardan ilki Yüzüklerin Efendisi dizisi. Diğeri ise Robert Jordan'ın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama olan The Wheel of Time. Geçtiğimiz saatlerde de The Wheel of Time'dan bir güncelleme yapıldı.

The Wheel of Time Çekimleri Bitti

Fantastik eserler arasında büyük bir yere sahip olan seri, bir süredir Amazon tarafından yapım aşamasındaydı. Dizi ile ilgili şu ana kadar iki kısa video paylaşılmıştı. Yüzüklerin Efendisi gibi o da bir hayli gizli tutulan bir yapım. Geçtiğimiz saatlerde ise yapımın hayran sitesi olan WOTSeries.com, dizinin çekimlerinin bittiğini aktardı. Söylediğine göre dizinin oyuncuları kutlama paylaşımları yapmış.

Dizinin çekimleri Eylül 2019'da başlamıştı, yani bitmesi muhtemel bir durum. Dizinin yayın tarihi ile ilgili bir detay ne yazık ki bilinmiyor ancak çekimler bittiyse bu yıl içerisinde görme ihtimalimiz var. Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor.

The Wheel of Time ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı, fazlasıyla önemli bir fantastik eser. Uzunluğu ve derinliği sebebiyle birçok insan okumaktan çekinse de en iyilerden birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim