Anlık Bildirim

Amazon'dan 9 milyar dolarlık dev satın alma: İddialı yapımlar Prime Video'ya gelecek!

Amazon, Amazon Prime Video'yu geliştirmek ve yarışa sokabilmek için büyük bir satın alım yapmaya hazırlanıyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Amazon MGM'yi satın almak istiyor Tam Boyutta Gör

Günümüzün en büyük birkaç şirketinden birisi olan Amazon, önemli bir satın alım yapmak için iddialı bir şekilde ilerliyor. Variety'nin haberine göre Amazon, MGM'yi satın almaya çalışıyor.

Amazon'dan MGM'ye 9 Milyar Dolar

James Bond, Hobbit, Vikings, Fargo ve The Handmaid’s Tale gibi birçok dizi ve filmin yapım stüdyosu olan MGM, yani Metro-Goldwyn-Mayer, birçok şirket tarafından satın alınmak isteniyor. Teknoloji şirketlerinin de dahil olduğu bu yarışta Amazon fazlasıyla iddialı durumda.

Variety'nin haberine göre Amazon, Metro-Goldwyn-Mayer'a 9 milyar dolar teklif etmiş durumda. MGM zaten bir süre önce şirketi satmak istediklerini söylemişti. Bu yüzden aslında Amazon ya da başka bir şirketle anlaşmanın yakın olduğunu söyleyebiliriz. Diğer şirketlerin teklifi ise 5 milyar dolar civarında.

Ancak bu durum Amazon için fazlasıyla önemli ve bu yüzden Amazon'un önde olduğunu söylemek gerek. Amazon Prime'ın yani dolaylı yoldan Amazon Prime Video'nun şu anda 200 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Prime Video'nun içeriğinin az olması sebebiyle çok popüler bir video akış servisi değil. Bu anlaşmanın olması demek MGM'nin tüm yapımlarının Amazon'a gelmesi demek ve bu da kütüphaneyi ciddi oranda genişletir. Kısaca Amazon'un kaçırmak istemediği bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda olaylar netleşecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14805 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, mgm ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim