Anlık Bildirim

Amazon'un yeni fantastik dizisi The Wheel of Time'ın 2. sezonu onaylandı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Time'ın ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı'nın ikinci sezonu onaylandı.

The Wheel of Time'ın 2. sezonu onaylandı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Amazon, Amazon Prime Video için iki büyük iddialı yapım hazırlıyor. Bunlardan ilki Yüzüklerin Efendisi dizisi. Diğeri ise Robert Jordan'ın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama olan The Wheel of Time. Geçtiğimiz günlerde ilk sezon çekimleri biten diziden güzel bir haber verildi.

The Wheel of Time'ın 2. Sezonu Onaylandı

Ne yazık ki ilk sezonu daha görebilmiş değiliz. Hatta bir yayın tarihi bile açıklanmış değil ancak dizinin ikinci sezonu çok onaylandı. Dizinin yaratıcısı Rafe Judkins, Amazon'un ve Sony'nin daha ilk sezon yayımlanmadan ikinci sezonu onayladıkları için mutlu olduğunu ve diziye ne kadar güvendiklerini belirtti.

İkinci sezon ile ilgili hiçbir detay ne yazık ki paylaşılmadı. Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor. The Wheel of Time ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı, fazlasıyla önemli bir fantastik eser.

Yakın bir tarihte diziden fragman ve yayım tarihi paylaşılacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim