Anlık Bildirim

The Witcher dizisinin yapımcısından 2. sezon için heyecan veren açıklama

The Witcher'ın ikinci sezonu bu yılın sonlarına doğru seyircilerle buluşacak. Yapımcı Lauren Hissrich, yeni sezonun post-prodüksiyon sürecinde ciddi aşama kat ettiklerini söyledi.

The Witcher dizisinin yapımcısından 2. sezon için heyecan veren açıklama Tam Boyutta Gör

Netflix'in popüler dizilerinden olan The Witcher çok yakında ikinci sezonuyla ekranlara geri dönecek. Bu yılın sonlarına doğru yayınlanması beklenen yeni sezon için dizinin yapımcısı Lauren Hissrich'ten de heyecan verici bir açıklama geldi. Hissrich, post-prodüksiyon (yapım sonrası) sürecinde ciddi aşama kat ettiklerini söyledi.

Twitter üzerinden konuşan Hissrich,"Londra'ya geri döndük. Bu işlerin yapıldığı (küçük karanlık gürültülü) odalara geri döndük. Evet doğru, #TheWitcher S2'de post-prodüksiyonun derinlerine indik ve şu anda inanılmaz heyecanlıyım." ifadelerini kullandı. İkinci sezonun çekimleri geçtiğimiz Nisan ayında tamamlanmıştı.

The Witcher'ın heyecanla beklenen ikinci sezonu bu yılın son çeyreğinde ekranlara gelecek. Henüz net bir tarih açıklanmadı ancak ilk sezonda olduğu gibi yine Noel döneminde (Aralık ayında) yayınlanması bekleniyor.

Lauren Hissrich'in bugün yaptığı açıklamalar aynı zamanda yeni sezon fragmanının da yaklaştığına işaret ediyor. Post-prodüksiyon sürecinde artık belli bir aşamaya gelindiği için Netflix muhtemelen şu anda ilk fragmanı da hazırlamaya başlamıştır. Çok yakında kısa bir teaser ile tanıtımların başlayacağını tahmin edebiliriz.

Yeni sezonda yine başrollerde Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) ve Freya Allan (Ciri) üçlüsünü izleyeceğiz. Bu sezon kadroya ayrıca Kristofer Hivju (Nivellen), Kim Bodnia (Vesemir), Graham McTavish (Dijsktra), Cassie Clare (Phillippa Eilhart) gibi isimler de katılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim