Anlık Bildirim

The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri bu ay başlıyor

The Witcher'ın ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak. Yeni sezonun konusuyla ilgili henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri bu ay başlıyor Tam Boyutta Gör

Netflix'in popüler dizisi The Witcher ikinci sezonuyla yakında ekranlara geri dönecek. Yapılan resmi açıklamalara göre dizinin yeni sezonu için ön hazırlıklar artık büyük anlamda tamamlanmış durumda. Netflix, ikinci sezon çekimlerinin bu ay içerisinde başlayacağını söylüyor.

İkinci sezonda görev yapacak olan yönetmenler de şimdiden belirlenmiş: Ed Bazalgette (Doctor Who, The Last Kingdom), Sarah O'Gorman (Cursed), Stephen Surjik (The Umbrella Academy, Daredevil), ve Greeta Patel (Meet the Patels).

The Witcher dizisinin ilk sezonu bildiğiniz gibi sekiz bölümden oluşuyordu. Yeni sezonda bölüm sayısının değişmesi beklenmiyor, yine muhtemelen sekiz bölümlük bir sezon izleyeceğiz. Yukarıda ismi geçen yönetmenlerin ikişer bölüm yöneteceği tahmin ediliyor.

Netflix, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada The Witcher'ın ilk sezonunun tam 76 milyon farklı kullanıcı tarafından izlendiğini ve "en çok izlenen ilk sezon" rekorunu kırdığını duyurmuştu. Dünya genelinde müthiş bir popülariteye ulaşan The Witcher'ın yeni sezonlarıyla uzun yıllar ekranlarda kalması bekleniyor.

The Witcher ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak. Yeni sezonun konusuyla ilgili henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim