Anlık Bildirim

Marvel filmi Thor: Love and Thunder'ın çekimleri tamamlandı

Marvel evreninin en çok beklenen filmlerinden biri olan Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder'ın çekimlerinin bitti açıklandı.

Thor: Love and Thunder'ın çekimleri tamamlandı Tam Boyutta Gör

Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni dönemi bildiğiniz gibi Black Widow ile başlayacak. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder. Geçtiğimiz saatlerde de filmden güzel bir haber paylaşıldı.

Çekimler Bitti

Ocak 2021'den bu yana Avustralya'da çekimleri devam eden filmin çekimleri sonunda tamamlanmış gibi duruyor. Filmde saç tasarımcısı olarak çalışan Luca Vanella, şahsi Instagram hesabı üzerinden çekimlerin bittiğini açıkladı. Yaptığı paylaşımda başrol Chris Hemsworth'ün ona Thor'un tasarımını kurtardığı için teşekkür ettiği ve imzaladığı bir hediye bulunuyor.

Thor: Love and Thunder'ın vizyon tarihi ise 6 Mayıs 2022. Filmin şu an için oyuncu kadrosu şöyle: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt, Sean Gunn, Karen Gillan, Matt Damon ve Russell Crowe. 

Daha önce yapılan açıklamalara göre bu filmi Endgame büyüklüğünde olacak ve Marvel'ın en iyi filmlerinden biri olacak. Umuyoruz ki bu beklentiyi film karşılayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15333 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thor: love and thunder, marvel ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim