Anlık Bildirim

TikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı

Çin menşeili video paylaşım platformu TikTok, Play Store'da 1 milyar indirmeye ulaştı. Böylelikle Facebook Messenger'i geride bıraktı ve WhatsApp'ten sonra en çok indirilen ikinci uygulama oldu.

TikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Son yılların en trend video oluşturma ve paylaşma platformlarından olan, internet kullanıcıları arasında adeta bir çılgınlık halini alan TikTok, yakın geçmişte App Store ve Play Store'da toplam 1.5 milyar indirmeyi geride bırakmıştı. Uygulama böylelikle 1 numarada yer alan WhatsApp ve 2 numarada yer alan Facebook Messenger'dan sonra, geçen yıl içerisinde en çok indirilen üçüncü oyun dışı uygulama olmuştu.



Son raporlara göre ise kendi rekoruna kırarak yalnızca Android platformunda 1 milyar indirme eşiğini geçen uygulama, Messenger'i geride bıraktı ve WhatsApp'ten sonra en çok indirilen uygulama oldu.

TikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı Tam Boyutta Gör

TikTok içinde olduğumuz süreçten öncesinde de çok popüler bir uygulamaydı ancak mevcut Koronavirüs pandemisinin ve sosyal izolasyonun uygulamaya olan rağbeti arttırdığı yadsınamaz bir gerçek. Bu durum diğer pek çok mobil uygulama için de geçerli. Evlerinde vakit geçirmesi gereken insanlar can sıkıntılarını engellemek için geçmişte kullanmayı denemedikleri pek çok mobil uygulamayı indiriyorlar ve böylelikle uygulamaların indirme sayıları hızla artıyor.

TikTokAndroid kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4370 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, tiktok ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim