Anlık Bildirim

Timeline Traveler ile basit manada kodlama öğrenin

Timeline Traveler oyununda sevimli karakteri bayrağa ulaştırmak için kullanacağınız komutları dikkatli bir şekilde seçmeniz gerekiyor. Oyun temel manada kodlamaya giriş yapıyor.

Timeline Traveler ile basit manada kodlama öğrenin Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay uygulama mağazalarında yerini alan Timeline Traveler oyunu; temel manada kodlama öğretmeye çalışırken zorlu bulmacaları ile zekanızı da oldukça zorlayacak.

Timeline Traveler neler sunuyor?

Timeline Traveler oldukça basit hazırlanmış ve 48 bölüme sahip bir oyun. Mekanikleri ise oyuncuyu saatlerce ekran başında tutacak kadar zorlu. İlk bölümler kolay geçerken yavaş yavaş zorluk seviyesi artıyor.

Oyunun üst kısmı Timeline Traveler olarak da adlandırılan saat karakterinin hareket ettiği sahneyi barındırıyor. Alt kısımda ise sahnede yer alan nesnelerin hareketlerinin belirlendiği satırlar mevcut. Her nesne ve her hareket için bir satır ayrılmış.

Satırlarda ileri gidiş, geri gidiş, zıplama, kapı açma, platformu aşağı veya yukarı hareket ettirme gibi komutlar yer alıyor. Karakterin sahnede bayrağa ulaşabilmesi için yapacağı hareketleri ve nesnelerin hareketlerini siz belirliyorsunuz.

Bölümler ilerledikçe portallar, patlayan variller, çekiç gibi pek çok karmaşık komut devreye giriyor. Son sahnelerde ise satırlar artık tamamen doluyor. Kodlamanın temellerini görebileceğiniz oyun uzun bulmaca saatleri sunuyor.

Timeline Traveler Timeline Traveler Timeline Traveler Timeline Traveler Mifux Studio Çevrimdışı Ücretsiz

https://apps.apple.com/app/id1525812140

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim