Anlık Bildirim

Tom Hardy şimdiden Venom 3'ü planlamış: Venom vs Spider-Man istiyor

Henüz ikinci filmi yayınlanmayan Venom serisinin başrolü Tom Hardy, üçüncü filmin planlarını yapmaya başlamış. Üçüncü filmde Tom Holland'ın canlandırdığı Spider-Man vs Venom görmek istiyor.

Tom Hardy Venom 3'te Venom vs Spider-Man istiyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Spider-Man'in yayın hakları aslında Sony'e ait ancak Disney ile ortaklaşa kullanıyorlar ve her iki şirket de kendi Marvel evrenine sahip. Sony yalnızca Spider-Man karakterlerine dair bir evren oluştururken Disney ise diğer tüm karakterlerden bir evren oluşturmuş durumda. Ancak ne yazık ki hala Spider-Man'i Sony'nin sinema evreninde göremedik. Venom'ın başrolü ise izleyiciler gibi Spider-Man'i Sony tarafında hatta direkt olarak Venom filminde görmek istiyor. 

Tom Hardy Spider-Man vs Venom Görmek İstiyor

Geçtiğimiz günlerde bir röportaja katılan Tom Hardy, Venom serisi hakkında konuştu. İkinci filmin de senaryosunu yazan Tom Hardy, Venom 3'ü düşünmeye başladığını ve üçüncü filmi Spider-Man ve Venom'ın dövüştüğü bir film görmeyi istediğini söyledi. Üçüncü filmin olasılığı hakkında sorulduğunda ise kendisi, "İkinci film başarılı olmadan üçüncü filme yeşil ışık yakılacağını sanmıyorum ancak stüdyo şu an için ikinci filmden çok memnun." cevabını verdi.

Elbette Tom Hardy'nin isteği şu an için yalnızca bir istek. Ancak izleyiciler de artık Spider-Man'i o evrende görmek istiyor ve onu Spider-Man evreninin önemli karakterlerinden Venom'da görmek keyifli olabilir. Umuyoruz bu istek gerçekleşir.

Bu arada Venom'ın ikinci filmi Venom: Let There Be Carnage, 15 Ekim'de; Spider-Man'in üçüncü filmi Spider-Man: No Way Home ise 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim