
Automotive News'in güvenilir kaynaklara dayandırdığı habere göre, Toyota, sevilen modeli Corolla'yı temel alan bir pickup geliştirmeyi düşünüyor. Öte yandan, yöneticiler bu fikre sıcak baksa da proje henüz emekleme aşamasında ve başlaması için şu an yeşil ışık yakılsa dahi nihai ürünün ortaya çıkması için 4-5 yıllık bir zaman dilimi söz konusu.
Detaylar şimdilik oldukça sınırlı fakat Corolla temelli pickup'ın Hilux'ın altında konumlanacağı ifade ediliyor. Görünen o ki Toyota, bu yeni modeliyle ABD pazarındaki Ford Maverick ve Hyundai Santa Cruz gibi modellerle rekabeti gözüne kestirmiş durumda. Öyle ki bu pickup'ın da olası rakipleri gibi monokok gövdeye sahip olacağı konuşuluyor.
Automotive News'e göre, kompakt pickup'ın Toyota'nın ABD'deki Mississippi fabrikasında üretilmesi muhtemel. Öte yandan, Corolla'nın 2025 yılında yeni nesline geçiş yapacağını da belirtelim. Yeni pickup'ın 2027 gibi tanıtılacağını düşünürsek, mevcut Corolla'yı değil bir sonraki jenerasyonu temel alacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Yol eğlencesi için süper çocuklar iyi eğlenir
Belki işe yarar uzun yol için ama klasik müzik filan...
para getirisi olunca full dolu son sitemi nasıl da getiriyor haşmetli devletimiz
Klasik müzik çalıyormuş, Angaranın bağlarını isterük