Anlık Bildirim

Yeni Tron filminin çekimlerine başlandı

Bilim-kurgu klasiği Tron'un hikâyesini devam ettirecek olan Tron: Ares filminin çekimlerine başlandı. Joachim Rønning'in yöneteceği yeni filmin başrolünde ünlü oyuncu Jared Leto var.
Tron 3'ün çekimlerine başlandı Tam Boyutta Gör
Bir yazılım mühendisinin kendi yarattığı dijital dünyanın içine çekildiği ilgi çekici hikâyesilye akıllarda yer eden bilim-kurgu klasiği Tron, zamanla koca bir franchise yarattı. Çizgi romanlardan video oyunlara pek çok farklı esere kaynaklık eden Tron, 2010 yılında bir devam filmine de kavuştu ama bu devam filmi beklentilerin çok altında kaldı. Ancak bu hayal kırıklığı franchise'ın fişini çekmeye yetmedi. Nitekim yakında yeni bir Tron filmi sinemaseverlerle buluşacak.

Uzun yıllardır hazırlık aşamasında olan, ancak ön hazırlık sürecinde yaşanan sıkıntılar sebebiyle bir türlü hayata geçirilemeyen yeni Tron filmi, nihayet gerçeğe dönüşüyor. Tron: Ares adını taşıyan yeni filmin çekimlerine dün başlandı. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Joachim Rønning, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla çekimlere başlandığını resmen duyurdu.

Tron: Ares, Gerçek Dünyaya Adım Atan Bir Yazılımı Takip Edecek

Hazırlık aşamasındayken birkaç farklı ekip değiştiren filmin sinemalara gelecek bu son hâlinde, başrolde Jared Leto'yu izleyeceğiz. Oyuncu kadrosunda Leto'ya Greta Lee, Evan Peters, Cameron Monaghan ve Jodie Turner-Smith eşlik edecek.

İlk Tron filmi, Jeff Bridges'ın hayat verdiği Kevin Flynn'in dijital dünyanın içine çekilmesini anlatıyordu. 2010 yapımı devam filmi Tron: Legacy de aynı formülü uyguladı fakat bu kez hikâyenin merkezine Kevin'ın oğlunu koydu. Tron: Ares ise bu hikâyeyi tersine çevirecek. Bu kez gerçek hayattan bir kişinin dijital dünyanın içine dalmasını değil, Ares adlı bir yazılımın gerçek dünyaya ilk adımını atmasını izleyeceğiz. En azından şu ana kadar ortaya çıkan birkaç ufak bilgi kırıntısından edinilen izlenim bu yönde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6625 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tron, Tron: Ares ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim