Anlık Bildirim

Tron: Ares'in vizyon tarihi belli oldu

Bilim-kurgu klasiği Tron'un hikâyesini devam ettirecek olan Tron: Ares filminin vizyon tarihi açıklandı. Joachim Rønning'in yönettiği filmin başrolünde ünlü oyuncu Jared Leto var.
Yeni Tron filminin çıkış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
80'lerin en akılda kalıcı bilim-kurgu filmlerinden olan Tron, yıllar sonra yeni bir devam filmine daha kavuşuyor. Son olarak 2010 yılında Tron: Legacy ile sinemaseverlerin karşısına çıkan bu seri, önümüzdeki yıl yepyeni bir filmle geri dönecek. Tron: Ares adını taşıyan bu yeni filmin vizyon tarihi nihayet belli oldu. CinemaCon fuarı öncesi vizyon takvimini şekillendiren Disney, yeni Tron filminin 10 Ekim 2025'te vizyona gireceğini açıkladı.

Tron: Ares'in yönetmen koltuğunda Joachim Rønning oturuyor. Rønning daha önce Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ve Maleficent: Mistress of Evil gibi büyük bütçeli yapımlara imza atmıştı.

Tron: Ares Gerçek Dünyaya Adım Atan Bir Yazılımı Takip Edecek

Filmin başrolünde ise ünlü oyuncu Jared Leto yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Leto'ya Greta Lee, Evan Peters, Cameron Monaghan ve Jodie Turner-Smith eşlik ediyor.

İlk Tron filmi, Jeff Bridges'ın hayat verdiği Kevin Flynn'in dijital dünyanın içine çekilmesini anlatıyordu. 2010 yapımı devam filmi Tron: Legacy de aynı formülü uyguladı fakat bu kez hikâyenin merkezine Kevin'ın oğlunu koydu. Tron: Ares ise bu hikâyeyi tersine çevirecek. Bu kez gerçek hayattan bir kişinin dijital dünyanın içine dalmasını değil, Ares adlı bir yazılımın gerçek dünyaya ilk adımını atmasını izleyeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim