Anlık Bildirim

TRT Çocuk Oyun Dünyası indirmeye sunuldu

TRT Çocuk Oyun Dünyası uygulaması reklamsız ve ücretsiz olarak sunduğu pek çok kategoride eğlenceli oyunlarla 23 Nisan şerefine çocuklara güzel bir sürpriz yapıyor. 

TRT Çocuk Oyun Dünyası Tam Boyutta Gör

Bugüne kadar animasyon karakterlerini barındıran pek çok mobil oyun ile reklamsız ve satın almasız geniş bir yelpaze sunan TRT Çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şerefine özel bir oyunu çocuklara armağan ediyor. 

TRT Çocuk Oyun Dünyası neler sunuyor?

TRT Çocuk Oyun Dünyası platformun karakterlerinden uzaklaşarak farklı tecrübeleri bir araya getirdiği bir uygulama olmuş. Geniş bir şehirde içerisinde oyun oynayabildiğiniz binalar mevcut. Bu binalara girerek oyunları bitirmeniz gerekiyor. 

Oyunlar bittikçe şehrin diğer bölümleri de açılıyor. Bu oyunlar bulmaca, müzik, renk eşleme, sayılar, sanat, su gibi eğitici ve öğretici kategorilerden oluşuyor. Oyunlarda topladığınız puanlarla da karakter, araç ve binaları satın alarak şehre yerleştiriyorsunuz. 

Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde hazırlanan TRT Çocuk Oyun Dünyası ayrıca ebeveynlerin çocuklarının ilerleyişini ve kazanımlarını takip etmesini sağlıyor. TRT Çocuk Oyun Dünyası yine ücretsiz ve reklamsız. 

TRT Çocuk Oyun Dünyası TRT Çocuk Oyun Dünyası TRT Çocuk Oyun Dünyası TRT Çocuk Oyun Dünyası Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Eğitici Ücretsiz

TRT Çocuk TRT Çocuk TRT Çocuk TRT Çocuk Entertainment Ücretsiz 60,7 MB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim