Anlık Bildirim

TRT’nin dijital içerik platformu Tabii tanıtıldı

TRT'nin dijital içerik platformu Tabii tanıtıldı. Tabii ne zaman yayına başlayacak? Tabii fiyatı ne kadar olacak? Tabii hakkında tüm detaylar haberimizde.              
TRT Tabii tanıtıldı: Tabii fiyatı ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
TRT tıpkı Netflix, Disney+, BluTV, Exxen gibi uluslararası çapta yayın yapacak dijital içerik platformu Tabii'yi tanıttı. Tabii platformu 7 Mayıs’ta yayına başlayacak.

Tabii ücretsiz olarak yayına başlayacak

Tabii platformu 7 Mayıs’ta Türkiye’de ücretsiz olarak yayına başlayacak. Ayrıca YouTube Premium ve Roku platformları aracılığıyla 5 dilde global olarak erişilebilir olacak.

TRT Tabii tanıtıldı: Tabii fiyatı ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
İlk aşamada Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Urduca ve Arapça dillerinde yayın yapacak. Bu yılın üçüncü çeyreğinde Orta Doğu, Latin Amerika ve Urduca konuşulan bölgeler öncelikli hedeflenerek Tabii markası yurt dışına açılacak ve uluslararası izleyicilere doğrudan ulaşacak. Yurt dışınaki abonelik fiyatının ne kadar olacağı açıklanmadı.

30 orijinal yapıma ev sahipliği yapacak

Platformda diziler, filmler, belgeseller ve çocuklara yönelik içerikler sunulacak. Tabii platformuna özel 30 orijinal yapım seyirciyle buluşacak. Bu yapımların tanıtım videoları yayınlandı. Mevlana’nın hayatının anlatıldığı Mevlana Celaleddin-i Rumi dizisi, Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının aksiyon dolu hikâyelerini paylaşan Hür, süper kahraman dizisi Altay gibi içerikler dünyayla buluşacak. Kütüphanedeki içerik süresinin toplam 15.000 saat olacağı belirtiliyor.

TRT Tabii’ye tabii.com adresinin yanı sıra iOS ve Android platformundaki mobil uygulama ile erişilebilecek. Tabii’nin yazılımı ve teknik altyapısı, tamamı Türk mühendislerden oluşan TRT ekibi tarafından hazırlandı. Platform 7 Mayıs’ta Türkiye’de kullanıma açılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21799 kez okundu.
55 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
trt, tabii ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim