Anlık Bildirim

Tüm yeni MacBook Pro'lar aynı işlemciyle gelecek: 14 ve 16 inç performansı aynı olacak

Apple sonbaharda yeni yeni MacBook Pro modellerini piyasaya sürecek. Şirkete yakın bir kaynak 14 inç MacBook Pro'nun, 16 inçlik modelle aynı M1X işlemciye sahip olacağını söyledi.

Tüm yeni MacBook Pro'lar aynı işlemciye sahip olacak Tam Boyutta Gör

Apple sonbaharda gerçekleştireceği etkinliklerden birinde merakla beklenen yeni 14 ve 16 inç MacBook Pro'yu sahneye çıkaracak. Dylandkt takma adlı bir duyumcu her iki modelin de aynı M1X işlemciye sahip olacağını söyledi.

Yani dizüstü bilgisayarlar arasında performans açısından herhangi bir fark olmayacak. Bu yaklaşımın daha kompakt cihaz tercih edenler tarafından memnuniyetle karşılanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Apple yaklaşımını değiştiriyor

Intel işlemciler döneminde, Apple farklı bir yol izledi. Önceden, en güçlü işlemciler yalnızca 15 veya 16 inç MacBook Pro'larda bulunuyordu. Dolayısı ile daha küçük ekranlı model daha düşük performansa sahipti. Yeni modellerde böyle bir durum söz konusu olmayacak.

Tüm yeni MacBook Pro'lar aynı işlemciye sahip olacak Tam Boyutta Gör

M1X işlemcili yeni MacBook Pro'ların Ekim sonu veya Kasım ayının başlarında duyurulması bekleniyor. Dylandkt, yeni yaklaşımın 14 inç MacBook Pro için kayda değer bir fiyat artışı ile sonuçlanacağı konusunda uyardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim