Anlık Bildirim

Türk Telekom'dan deprem bölgesine istihdam önceliği

Türk Telekom, deprem bölgesinde yaşayan veya deprem nedeniyle başka ile taşınanlar için iş imkanı sağlayacağını açıkladı. Başvurular alınmaya başladı.               
Türk Telekom'dan deprem bölgesine istihdam önceliği Tam Boyutta Gör
Türk Telekom, depremden etkilenen 11 ile yönelik istihdam önceliği yaratacağını açıkladı. İkametgahı deprem şehrinde olan veya depremden sonra ikametgahını değiştiren kişiler iş imkanlarından yararlanabilecek.

Türk Telekom'un kariyer sitesinde turktelekomkariyer.com.tr adresindeki Birlikte Değerli sayfasından  başvuru yapılıyor. Deprem bölgesinde ikamet edenler için yerinde çalışma, deprem nedeniyle şehir değiştirenler için İstanbul ve Ankara'da hibrit çalışma, staj için ise uzaktan çalışma yöntemi uygulanacak.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, istihdamda öncelikli adaylar, telekom sektöründe deneyimli veya bu alanda çalışmaya istekli, ikametgahı depremden etkilenen illerden birinde olan ya da deprem nedeniyle ikametgahı değişmiş, kendisi, birinci derece yakınları, evi veya işi depremden etkilenmiş kişiler olarak belirlendi.

Satış, pazarlama, insan kaynakları, finans, destek hizmetleri ve teknoloji fonksiyonlarında farklı kademelerdeki pozisyonlar ve tekniker pozisyonu için başvurular gerçekleştirilebiliyor. Pozisyona göre gerekli kriterlere başvuru sayfasından ulaşılabiliyor.

Başvuru için: Türk Telekom Birlikte Değerli

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim