Anlık Bildirim

Türk Telekom Playstore'da Dijital Kasım indirimleri başlıyor: Yüzde 90 indirim

Türk Telekom Playstore'da 22-28 Kasım tarihlerinde Dijital Kasım indirimleri yapılacak. Kampanya dönemi boyunca bazı oyunlarda yüzde 90'a varan indirimler göreceğiz.
Türk Telekom Playstore'da Dijital Kasım indirimleri başlıyor Tam Boyutta Gör
Türk Telekom’un dijital oyun satış platformu Playstore’da Black Friday dönemine özel indirimler başlıyor. PlayStore’da 22-28 Kasım tarihlerinde Dijital Kasım indirimleri düzenlenecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre popüler oyunlarda yüzde 90’a varan indirimler sunulacak. Müşteriler Ubisoft, Paradox Interactive, Offworld Industries, Raw Fury gibi çok sayıda büyük yayıncının 320’ye yakın oyun ve DLC’lerini yüzde 90’a varan indirimlerle satın alabilecek.

Playstore'da müşterilere kredi kartı ile ödeme, mobil ödeme ve Türk Telekom evde internet faturalarına ek 12 aya varan taksit imkanı gibi çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Dijital Kasım indirimlerinden satın alacağınız oyunlarda taksit yapabilirsiniz. Playstore mağazasına playstore.com adresinden erişebilirsiniz.

GAMEON abonelerine 50 TL hediye çeki

Türk Telekom GAMEON evde internet tarifelerinden 35 Mbps ve üzeri paketlere abone kullanıcılar her ay 50 TL değerinde Playstore hediye çeki kazanıyor. Yukarıdaki haberimizi ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim