Anlık Bildirim

Twitter’a tweet zamanlama özelliği sonunda geliyor

Twitter'ın uzun zamandır istenen fakat bir türlü kavuşulamayan özelliği, tweet zamanlama, sonunda kullanıcılara sunulacak. Şimdiye dek özellik sadece Tweetdeck ile kullanılabiliyordu.

Twitter’a tweet zamanlama özelliği sonunda geliyor Tam Boyutta Gör

Ortaya çıkan raporlara göre Twitter, şimdiye kadar en çok talep edilen özelliklerden biri olan tweet zamanlamayı kullanıcılarına varsayılan olarak sunmaya hazırlanıyor. Özellik, şimdiye kadar firmanın satın aldığı eski üçüncü parti yazılım olan Tweetdeck ile kullanılabiliyordu.

The Next Web’de paylaşılan ekran görüntülerinde açıkça görülen tweet zamanlama özelliği, kullanıcıların tweetleri kendi istedikleri tarihte yayınlamasına imkan sağlıyor. Bunu destekler şekilde zamanlanmış tweetler sekmesi de gelecekte yayına girecek tweetlerinizi görüntülemenizi ve modifiye etmenizi sağlıyor.

Twitter’a tweet zamanlama özelliği sonunda geliyor

Geçen yıl firmanın yürüttüğü bir testte, zamanlayıcı penceresi test edilmişti fakat bu sefer Twitter, özellik için özel bir butona yer vererek kullanıcılara açmaya hazırlanıyor diyebiliriz. 

Twitter’ın yakın zamanda bu özelliği çıkarmasını beklesek de konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yok. Bazı kullanıcıların şimdiden görebildiği özellik, çoğunluk için mevcut değil. Bu özelliğe hemen ihtiyacınız varsa Tweetdeck, işinizi rahatlıkla görecek resmi bir çözüm.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim