Anlık Bildirim

Twitter belirli kişilere Tweet atma özelliğini hayata geçirdi

Twitter üzerinde belirli takipçilere gönderiler paylaşabileceğiniz Twitter Circle erişime açılıyor. Kullanıcılar bu haftadan itibaren özel takipçi listeleri oluşturabilecek.

Twitter Circle Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl Twitter’ın test etmeye başladığı belirli takipçi gruplarına gönderi paylaşma özelliği sonunda hayata geçiyor. Twitter Circle adındaki yeni özellik gönderilerinizi gizlemenizi sağlayacak.

Twitter Circle nedir?

Twitter Circle adıyla başlayan yeni özellikte belirlediğiniz kullanıcılara gönderi paylaşma imkânınız oluyor. 150 kişiye kadar hazırladığınız gruplara gönderinizi paylaşabiliyorsunuz. Diğer kişiler bu gönderiyi göremiyor. Dilerseniz grupları düzenleyebiliyorsunuz.

Bu şekilde özellikle farklı alışkanlıkları olan kullanıcılara daha odaklı gönderiler paylaşabileceksiniz. Örneğin finans veya spor gibi konuları ayırabileceksiniz. Diğer taraftan takipçiler de her gönderiyi görmemiş olacak. Normalde kullanıcılar hesabını kilitleyerek sadece mevcut takipçiler ile sınırlayabiliyordu.

Ayrıca bu özelliğin Telegram’da VIP grup oluşturma gibi bir oluşuma kapı açacağı da aşikâr. Özellikle finans ve kripto tarafında ücretli VIP grupları görmek mümkün olabilir. Twitter Circle yıl içerisinde tüm kullanıcılara ulaşmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim