Anlık Bildirim

İlerleyen günlerde Twitter, Facebook tarzı çoklu beğeni butonunu uygulamaya koyabilir

Eskiden yıldız şeklinde olan, şimdiyse kalp şeklinde olan reaksiyon butonunu Twitter önümüzdeki günlerde Facebook tarzında bir çoklu reaksiyon verme butonuyla ikame edebilir.

Twitter çoklu beğen butonu uygulayabilir Tam Boyutta Gör

Uygulama araştırmacısı Jane Manchung Wong'a göre Twitter'ın önümüzdeki günlerde beğeni düğmesini Facebook tarzı çoklu reaksiyon şeklinde değiştirilebileceği düşünülüyor. 2015'ten itibaren yıldızdan kalp butonuna geçilen reaksiyon tuşu, bundan sonra "gülücük", "düşünceli", "üzgün" gibi çoklu reaksiyonlarla kullanılabilir. 

Twitter birkaç ay önce kullanıcılarla yaptığı araştırma neticesinde, insanların sohbetlerde kendilerini ifade etmek için her zaman yeni yollar araştırdığını sonucuna vardı. Bu anlamda çoklu reaksiyon butonu dar zamanda bir çözüm olarak kullanılabilir. 

Öte yandan Wong'un sızıntısına göre hüzünlü veya kahkaha atan emojiler reaksiyonda kullanılabilecekken, kızgın emojini kullanılması planlanmıyor. Bunun sebebi Twiiter'da kullanıcıların yanıt ve alıntı tweet ile zaten bu duyguyu ifade edebilmesi olarak düşünülüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim