Anlık Bildirim

Instagram kartları Twitter’da

Twitter platformu üzerinde paylaşım yaparken bir Instagram linki kullanıyorsanız sistem otomatik olarak linkin ön izleme kartını oluşturarak paylaşıma ekleyecek. 

Instagram kartları Tam Boyutta Gör

Sosyal medya platformları günümüzde oldukça fazla bir şekilde kullanılıyor. Hatta bir değil bir kaç tane sosyal medya uygulamasında hesabımız var ve günde en az bir kere kontrol ediyoruz. Bu bakımdan bu uygulamalar birbirlerine ne kadar entegre olursa kullanıcı etkileşimini de o kadar arttırıyor. 

Instagram gönderilerini kart olarak paylaşın

Geçtiğimiz aylarda Twitter gönderilerini Instagram hikâyelere paylaşabilme özelliği kullanıma sunulmuştu. Bu hafta ise Instagram gönderilerinin kart olarak Twitter üzerinde ön izleme imkânı kullanıma sunuldu. 

Kullanıcılar Instagram gönderilerine ait linkleri Twitter üzerinde paylaşırken bir ön izleme kartı oluşuyor. Böylece takipçiler linklere tıklarken içeriğinde ne olduğunu da görebilmiş oluyor. 

Twitter ön izleme özelliği bugün itibariyle dağıtıma başlamış durumda ve tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacak. Kontrol etmek için Instagram’ın Twitter hesabını ziyaret edebilirsiniz. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim