Anlık Bildirim

Twitter'da (X) beğendikleriniz görünmeyecek: İşte detaylar

Elon Musk, X'te (eski adıyla Twitter) değişiklikler yapmaya devam ediyor. Son olarak, artık kullanıcı profillerinde herkese açık beğenilerin gösterilmeyeceği duyuruldu.
x twitter beğeniler gizlenecek Tam Boyutta Gör
Elon Musk, sosyal medya platformu X'in yakında kullanıcıların profil sayfalarında herkese açık "beğenileri" göstermeyeceğini söyledi. Peki, beğeniler artık neden gösterilmeyecek?

X'te "herkese açık" beğeniler gizlenecek

Herkese açık beğeniler yanlış davranışı teşvik ettiği gerekçesiyle gizlenecek. Birçok kişinin trollerden misilleme korkusuyla veya kamuoyundaki imajlarını korumak için provokatif olabilecek içerikleri beğenmekten vazgeçtiği belirtildi. Yakında kullanıcılar kimin göreceği konusunda endişelenmeden paylaşımları beğenebilecek. Kullanıcılar, ne kadar çok gönderiyi beğenirse Sizin İçin algoritması da o kadar iyi çalışacak.

Bu arada kullanıcılar gönderilerini kimlerin beğendiğini ve tüm gönderiler, yanıtlar vb. için beğeni sayısını hâlâ görebilecek. Öte yandan X Premium aboneleri isteğe bağlı olarak profillerindeki Beğeniler sekmesini gizleyebiliyor ancak platformda bu özellik toptan kaldıracak. Değişikliğin ne zaman uygulanacağı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim