Anlık Bildirim

Twitter dallanma şeklinde sohbet akışını getiriyor

Yakın zamanda Twitter gönderilerine verilen cevaplar veya eklenen gönderiler ağaç dalları gibi içe doğru bir şekilde sıralanacak. Böylece cevap sırası daha kolay anlaşılabilecek.

Twitter dallanma şeklinde sohbet akışını getiriyor Tam Boyutta Gör

Kullanıcıların etkileşimini arttırmak adına Twitter sık sık platformuna yeni özellikler ekliyor. Bu özellikleri de yayınlamadan önce kendi beta programında deniyor. Son eklenen özellik Reddit ile benzer esintiler içeriyor.

Ağaç dalı tasarımı

Daha önce Twttr beta uygulamasında ortaya çıkan sohbet ağaçları özelliği artık ana sayfada test edilmeye başlandı. Bu özellik Reddit platformundan hatırlayacağımız üzere sohbet ağaçları oluşturuyor. Bir gönderinin altına devam eden cevaplar ve gönderiler içeriye doğru girecek şekilde sıralanıyor. Böylece bir cevap hangi gönderiye verildi veya önce mi yoksa sonra mı verildi daha kolay anlaşılabiliyor.

Sohbet ağaçları özelliğinde küçük bir yenilik daha tespit edilmiş. Herhangi bir gönderiye veya cevaba tıkladığınız zaman pencere biraz daha büyüyor ve menü tuşları ortaya çıkıyor. Aynı şekilde tarih linkine tıkladığınız zaman da aynı davranış sergileniyor.

Twitter sohbet ağacı özelliğinin yanı sıra birkaç yeni özelliği daha Twttr uygulamasında test ettikten sonra nihai sürüme geçireceğini açıkladı. Bu özellikler en erken 2020 yılında hayata geçecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3525 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, twitter nested tweets ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim