Anlık Bildirim

Twitter'ın Bitcoin’le bahşiş gönderme özelliği Android'e geliyor

Twitter, iOS cihazlarda kullanıma sunulan Bitcoin ile bahşiş gönderme özelliğini Android platformunda test etmeye başladı. İlk ekran görüntüleri ortaya çıktı.            

Twitter'ın bahşiş gönderme özelliği Android'e gelecek mi? Tam Boyutta Gör

Twitter, geride bıraktığımız günlerde iOS kullanıcıları için kullanıma sunduğu Bitcoin ile bahşiş verme özelliğini şimdi de Android cihazlarda test etmeye başladı.

Uygulamalardaki gizli özellikleri keşfetmesiyle tanınan teknoloji araştırmacısı Jane Manchun Wong, Twitter’ın şimdi de Android cihazlar için Bitcoin’le bahşiş verme özelliğini test ettiğini ifade etti. Hatta Wong, konuyla ilgili bir ekran görüntüsü dahi paylaştı.

Bundan sadece birkaç hafta önce 23 Eylül tarihinde önde gelen Bitcoin destekçilerinden Jack Dorsey’in kurucusu olduğu Twitter, iOS kullanıcıları için BTC ile bahşiş gönderme özelliğini aktif ettiğini duyurmuştu. Sonrasında şirket bu özelliği yakın bir tarihte Android kullanıcıları için de kullanıma sunulacağını belirtmişti. 

Jane Manchun Wong’un açıklamalarına baklılırsa çok kısa bir süre içerisinde BTC ile bahşiş gönderme özelliği çok kısa bir süre sonra Android kullanıcılarının hizmetine sunulabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim