Anlık Bildirim

Twitter Topluluklar artık Android'de kullanılabiliyor

Twitter'ın Topluluklar özelliği artık Android cihaz sahipleri tarafından da kullanılabilecek. Şirket ayrıca gelecek günlerde özelliğe yeni eklemeler yapılacağını da belirtti.

Twitter Topluluklar artık Android'de kullanılabiliyor

Twitter'ın geçtiğimiz aylarda iOS ve web'de kullanıma sunduğu Topluluklar özelliği artık Android cihazlarda da kullanılabilecek. Şirket, Android kullanıcıların güncel Twitter uygulamalarından özelliğe erişebileceklerini belirtti.

Topluluklar'a katılma isteği seçeneği geliyor

Twitter Topluluklar özelliği, belirli konu başlıkları altında kullanıcıların fikirlerini paylaşmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, katıldıkları bir toplulukta tweet attıkları zaman bu tweet kullanıcının profilinde yer alıyor ancak yalnızca topluluktaki kullanıcılar etkileşim sağlayabiliyor.

Topluluklar, her kullanıcıya açık olabileceği gibi yalnızca davet sistemiyle de çalışabiliyor. Üçüncü bir seçenek olarak da topluluğa katılma isteği seçeneği eklenecekYöneticiler, topluluklarında daha geniş bir kitleye yer vermek istiyor ancak üyeleri kendileri seçmek istiyorsa bu seçeneğe yönelebilecek.

Artık Android'de de kullanılabilir olan Twitter'ın Facebook gruplarına veya Reddit alt dizinlerine rakip özelliği Topluluklar'a yakında katılma isteği haricinde kronolojik zaman çizelgesi de eklenecek.

Twitter Twitter Twitter Twitter X Corp. Sosyal Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim