Anlık Bildirim

Twitter ücretli aboneliği ile farklı avantajlar sunulacak

Twitter Blue olarak fark edilen yeni bir abonelik sistemi gönderileri geri alma, Koleksiyonlar oluşturma ve odaklı haber gönderileri alma gibi özellikler sunacak.

Twitter ücretli aboneliği ile farklı avantajlar sunulacak Tam Boyutta Gör

Pandemi döneminde kullanıcı etkileşimini oldukça arttıran Twitter yavaş yavaş uygun gelir yolları oluşturmaya başlıyor. Super Follows adıyla kullanıcı odaklı bir abonelik hizmeti hazırlayan Twitter ayrıca fonksiyon odaklı bir hizmet üzerinde de çalışıyor. 

Twitter Blue nedir?

Twitter beta uygulamasının kodlarında ortaya çıkan satırlarda Twitter Blue adında yeni bir hizmete işaretler bulunmuş. Twitter Blue hizmetinin aylık 3$ seviyesinden başlayan fiyatlarla abonelik sunacağı ifade ediliyor. 

Twitter Blue aboneliğinde gönderileri düzenlemenize imkân veren Geri Al özelliği ve kayıtlı gönderileri organize edebileceğiniz Koleksiyonlar özelliğinin olacağı ifade ediliyor. Bu özellikler temel abonelikte sunulacak. Daha pahalı aboneliklerde ise kısa süre önce satın alınan haber abonelik servisi Scroll ve mail aboneliği hizmeti Revue gibi ekstralar yer alacak. 

Ücretsiz kullanmaya alıştığımız Twitter’ın bu tarz abonelik sistemlerinin ne kadar tutacağı merak konusu ancak 3$ gibi düşük ücretlerin bir şans tanıyabileceği düşünülüyor. Henüz Twitter Blue için resmi bir açıklama yapılmadı. 
 

Twitter ücretli aboneliği ile farklı avantajlar sunulacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim