Anlık Bildirim

Uber Taksi, Adana'da hizmet vermeye başladı

Uber'in sarı taksi çağırma hizmeti Uber Taksi, Adana'da faaliyete geçti. Adana'da sarı taksi çağırmak ve ödeme yapmak için Uber uygulaması kullanılabilecek.       
Uber Taksi, Adana'da hizmet vermeye başladı
Ülkemizde sarı taksi çağırma uygulaması olarak faaliyet gösteren Uber, hizmet verdiği şehirlere bir yenisini daha ekledi. Uber Taksi, Adana’da kullanıma sunuldu.

Adana’da Uber uygulaması üzerinden taksi çağırıp ödemeyi uygulama üzerinden yapabileceksiniz. Adana’nın eklenmesiyle birlikte Uber Taksi’nin hizmet verdiği şehir sayısı 5’e yükseldi. Adana, Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir'de Uber uygulaması üzerinden taksi çağırılabiliyor.

70 TL yolculuk ücretsiz

Adana’da Uber Taksi ile yapılacak bir yolculukta 70 TL indirim yapılacak. Uygulamada Cüzdan sekmesindeki Promosyonlar alanına MERHABAADANA kodunu yazarak bir yolculuğunuzda alt limitsiz 70 TL indirim kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Uber Kurye hizmeti başladı

Uber ülkemizdeki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Uber Kurye hizmeti kullanıma sunuldu. Kullanıcılar paketlerini Uber Kurye’ye teslim ederek uygun fiyata başka bir noktaya gönderebiliyor.

Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber - Kolay taksi yolculuğu Uber Technologies, Inc. Haritalar ve Navigasyon Ücretsiz

Uber - Request a ride Uber - Request a ride Uber - Request a ride Uber - Request a ride Travel Ücretsiz 401,7 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim