Anlık Bildirim

Ubisoft, Steam Deck başarılı olursa oyunlarını Steam'e geri getirecek

Valve'ın yeni konsolu Steam Deck, kullanıcıları özgür bırakması ile büyük bir kütüphaneye sahip olacak. Piyasada yaratacağı etkiye göre Ubisoft, oyunlarını tekrar Steam'e getirmeyi düşünüyor.

Ubisoft ana oyunlarını tekrar Steam'e getirebilir. Tam Boyutta Gör

Ubisoft, birçok kaliteli oyunlara sahip olsa da 2014 yılında ana oyunlarından bazılarını Steam platformundan çekerek kendi platformu olan Uplay üzerinden oyunculara sunmaya başlamıştı.

Ubisoft'un The Division 2, Far Cry 6 ve Assasins creed Valhalla gibi oyunları Epic mağazası ile anlaşarak Uplay dışında farklı mağazalarda yayınladığı biliniyor. Firmanın Steam ile 2019'dan beri gelir kesintisi konusunda çekişme yaşaması da Ubisoft'un diğer mağazalar ile anlaşmasına yol açıyordu.

Salı günü Ubisoft tarafından gerçekleştirilen çeyrek kazanç açıklamalarında CEO Yves Guillemot, Steam Deck’in sektöre girişinden mutlu olduğunu ve pazara yeni cihazların da eklenebildiğini kanıtladığını söylüyor. Aynı zamanda, Steam Deck’in pazarda büyüme göstermesiyle beraber oyunlarını Steam platformuna tekrar açabileceklerini açıkladı. Bu bilgiler doğrultusunda eğer Steam Deck beklenen başarıya ulaşırsa yeni bir el konsolu dönemi bizleri bekliyor olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim