Anlık Bildirim

Ubisoft oyunlarında %85'e varan indirimler başladı

Çin Yeni Yılı şerefine Ubisoft Store'da indirimler başladı. Assassin's Creed, Far Cry gibi serilerin sahibi olan Ubisoft da kendi sitesi üzerinden güzel bir indirim başlattı.

Ubisoft oyunlarında %85'e varan indirimler başladı Tam Boyutta Gör

Çin Yeni Yılı için oyun tarafında ilk indirim Ubisoft'tan geldi. Ubisoft, kendi yayıncılığını yaptığı neredeyse her oyunda güzel bir indirime gitmiş durumda.

Şu anda Ubisoft Store üzerinde Ubisoft'un birçok oyunu indirime girmiş durumda. İndirimler %85 oranına kadar çıkıyor ancak Ubisoft bir güzellik daha yapmış.

Şu an mağazada bulunan tüm indirimler dışında ödeme kısmına geldiğinizde kullanabileceğiniz LUNAR15 kodu ile ekstra %15 indirim daha kazanabilirsiniz. Ürünü sepetinize ekledikten sonra sağ taraftaki alışveriş özeti kısmında "Add a prome code" kısmına tıklayarak LUNAR15 yazarsanız ekstra %15 daha indirim daha kazanabilirsiniz.

Eğer kullanabileceğiniz U puanınız varsa LUNAR15 kodu yerine onu kullanarak ekstra %20 indirim kazanabilirsiniz. Ne yazık ki U puanı ile LUNAR15 kodunu birlikte kullanamıyorsunuz. LUNAR15 kodunun 11 Şubat'ta kaldıralacağını hatırlatalım.

Buraya tıklayarak tüm indirimlerin olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. Aşağıda da indirimde olan oyunlardan önemli olanların linkini bulabilirsiniz.

İndirimdeki Önemli Oyunlar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim