Anlık Bildirim

Resmi ChatGPT iOS uygulaması yayınlandı, Android ise çok yakında

Dünyayı kasıp kavuran ChatGPT sonunda iOS platformundan başlayarak mobile geliyor. Yapay zeka sohbet botunu geliştiren OpenAI, Android için ChatGPT’nin de yakında geleceğini duyurdu.
Ücretsiz ChatGPT iOS uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör
OpenAI, ChatGPT için bir iOS uygulaması yayınladı ve Android versiyonunun da "yakında" çıkacağı sözünü verdi. Kullanımı ücretsiz olan uygulama, sohbet geçmişini web ile senkronize ediyor. ChatGPT uygulaması aynı zamanda açık kaynaklı konuşma tanıma modeli Whisper tarafından desteklenen ses girişi özelliğine sahip de sahip.

ChatGPT iOS uygulaması çıktı

Ücretsiz ChatGPT iOS uygulaması yayınlandı Tam Boyutta Gör
ChatGPT iOS uygulaması hem iPhone hem de iPad'lerde çalışıyor ve buradaki App Store bağlantısı üzerinden indirilebiliyor. OpenAI, uygulamayı ilk olarak ABD'de kullanıma sunduğunu ve "önümüzdeki haftalarda" diğer ülkelere de yayılacağını belirtiyor.

OpenAI daha önce bir mobil uygulamanın geleceğini ima etmemişti, dolayısıyla bu duyuru biraz beklenmedik oldu. Öte yandan ChatGPT'nin inanılmaz popülaritesi göz önüne alındığında firmanın böyle bir adım atması ise mantıklı. Ek olarak hem AppStore hem de Android marketlerde sahte ChatGPT uygulamaları türemeye başlamıştı. Bu nedenle uygulamanın çıkmış olması kullanıcıların güvenliği açısından da önemli.

Öte yandan bugüne kadar OpenAI'ın dil modellerine mobil cihazlardan erişmenin en iyi yolu, şirketin GPT-4 destekli sohbet robotuna erişim sunan Microsoft'un Bing uygulamasını kullanmaktı. ChatGPT'nin resmi mobil uygulaması muhtemelen bu kullanıcıların bir kısmını kendisine çekecektir. Zira iki araç esasında birbirinden oldukça farklı çalışıyor.

ChatGPT iOS uygulaması indirme linki

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim