Anlık Bildirim

Ücretsiz dağıtılan Fall Guys, PS Plus tarihine geçti

Bu yılın sürpriz yapımı Fall Guys, PlayStation Plus tarihinin en çok indirilen oyunu olmayı başardı. Fall Guys ayrıca Steam'de de sadece üç haftada 7 milyonun üzerinde kopya sattı.

Ücretsiz dağıtılan Fall Guys, PS Plus tarihine geçti Tam Boyutta Gör

PlayStation Plus ile bu ay ücretsiz dağıtılan Fall Guys oyunundan tarihi bir rekor geldi. Dün bir açıklama yayınlayan Sony, Fall Guys'ın PS Plus tarihinin en çok indirilen oyunu olduğunu açıkladı. 10 yıllık bir geçmişe sahip olan PlayStation Plus'ta bugüne kadar yüzlerce farklı yüksek kaliteli yapım dağıtılmış olsa da ilk sıraya Fall Guys gibi süpriz bir oyun yerleşmiş oldu.

Fall Guys ayrıca Steam'de de beklenmedik bir başarıya ulaştı. Konuyla ilgili konuşan yayıncı firma Devolver Digital, Fall Guys'ın sadece Steam platformunda 7 milyonun üzerinde kopya satmayı başardığını duyurdu.

4 Ağustos'ta PC vs PS4 için yayınlanan Fall Guys: Ultimate Knockout sadece ilk gününde 1,5 milyon kişi tarafından oynanmıştı. Geride bıraktığımız üç haftalık süreçte ise oyunun popülerliği sürekli olarak artmaya devam etti. Steam'de her gün yeni anlık oyuncu rekorları kırıldı. Twitch'te ise en çok izlenen oyunlar arasında yerini korumaya devam ediyor.

Battle royale türüne farklı bir bakış açışı getiren Fall Guys; canlı renkleribasit mekanikleri ve şiddet içermeyen yapısıyla dikkat çekiyor. Fall Guys'ta bir tura 60 farklı oyuncuyla başlanıyor ve oyuncular sırasıyla farklı oyun türlerinde yavaş yavaş eleniyor. Bir turda 4-5 farklı oyun oynanıyor ve kalan son kişi turun kazananı oluyor.

Fall Guys'ın ikinci sezonu önümüzdeki Ekim ayında yayınlanacak. Yeni sezona ait ilk görüntüler dün Gamescom'da yayınlanmıştı. Orta çağ temalı yeni haritalar ve içerikler bizleri bekliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8853 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fall guys, fall guys: ultimate knockout ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim