Anlık Bildirim

Türkiye'deki üç operatörden Ukrayna'dakilere ücretsiz konuşma ve internet paketi

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre Ukrayna'da bulunan müşterilere ücretsiz konuşma ve dakika paketi tanımlandı. Operatörlerin açıklamaları haberimizde.

Ukrayna'daki vatandaşlarımıza ücretsiz konuşma ve internet paketi Tam Boyutta Gör

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgal girişimi başlatmasıylabirlikte Ukrayna’dan Türkiye’ye uçuşlar durduruldu. Bu kararın ardından Ukrayna’daki Türk vatandaşları ülkede mahsur kaldı. Dönüş için bilet alan yolcuların planları alt üst oldu. Ukrayna’da mahsur kalan vatandaşların acil iletişim ihtiyacını gidermesi adına Türkiye’deki üç operatörden ücretsiz destek paketleri açıklandı.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’un sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre Ukrayna’da bulunan vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyacını karşılayabilmesi ve T.C. Dışişleri Bakanlığı’nın yönlendirmelerini takip edebilmesi için ücretsiz dakika, SMS ve internet paketi tanımlandı.

Operatörlerden yapılan açıklamada hediye edilen dakika, SMS ve internetin miktarı hakkında bilgi verilmedi. “Acil iletişim ihtiyacı” için olduğu belirtilen bu ücretsiz paket sayesinde konsolosluklar ve büyükelçilikler ile iletişim kurulabilecek. Ayrıca sevdiklerine güvende olduğunu bildirebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5183 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, rusya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim