Anlık Bildirim

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PS5 için fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

PlayStation 4 oyunlarından Uncharted 4 ve bağımsız DLC'si The Lost Legacy, Uncharted: Legacy of Thieves Collection adı altında PS5 ve PC için duyurulmuştu. Şimdi de oyunun PS5 fiyatı belli oldu.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'in yaptığı, geliştiriciliğini Naughty Dog'un yaptığı sevilen oyun serisi Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4 ve bağımsız eklenti paketi The Lost Legacy, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ismi ile duyurulmuştu. Şimdi de oyunun PS5 için çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın PlayStation 5 versiyonu 28 Ocak'ta çıkış yapacak. Oyunun fiyatı ise 439,00 TL. Mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun aynı zamanda PC sürümü de gelecek ancak onun için çıkış tarihi ne yazık ki açıklanmadı. Bu paket için paylaşılan son fragmanı ve PS5'te ne gibi özellikler sunacağını aşağıda bulabilirsiniz.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Fragman

  • DualSense™ Kablosuz Kontrol Cihazı özellikleri: DualSense™ kablosuz kontrol cihazının  dokunsal geri bildirimiyle  yumruklar, atlayışlar ve araç gezintisi ile aksiyonu hissedin.  Dinamik uyarlanabilir tetikler ile halatlarda sallanırken oluşan gerginliği yaşayın. 
  • Hızlı Yükleme: PS5™  konsolunun  Ultra Yüksek Hızlı  SSD'si ve neredeyse anlık yükleme süreleriyle maceraya hızlı bir şekilde geri dönün. 
  • 3D Ses: 3D Ses ile UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu dünyasının hayat bulmasını dinleyin.
  • Ayrıntılı Modu: 30fps hedef kare hızı ile süper keskin doğal 4K çözünürlükte oynayın.
  • Performans Modu: Akıcı bir 60fps hedef kare hızı ile oynayın. 4K TV oyuncuları, 1440p taban çözünürlüğünden yükseltilmiş 4K çözünürlüğe sahip olacak. 1080p HD-TV'de oynayan oyuncular, 1440p taban çözünürlükten 1080p'ye örneklenen ve gelişmiş kenar yumuşatmaya sahip görsellere sahip olacak. 
  • Performans+ Modu: Yüksek etkili 120fps hedef kare hızı 3 ve 1080p çözünürlükle oynayın.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim