Anlık Bildirim

Netflix, pek çok giriş seviyesi modele HD desteği getiriyor

Popüler olarak kullanılan Unisoc T610 ve diğer aynı seri yonga setlerine Netflix HD yayın desteği getirildi. Pek çok Nokia, realme ve Honor cihazı HD yayın izleme imkânına kavuştu. 

Netflix Tam Boyutta Gör

Netflix bugün en önemli içerik platformu durumunda ancak tüm özelliklerini kullanabilmek için platformun destek verdiği yongaları tercih etmek gerekiyor. HD yayın veya HDR desteği gibi özellikler belirli yongaları destekliyor. Firma daha yaygın bir tecrübe için yonga desteğini genişletmeye çalışıyor. 

Unisoc T6 yonga setlerine HD desteği

Netflix güncellediği listesinde Unisoc markasının yoğun kullanılan T6 serisi yonga setlerine de HD yayın desteği sunmaya başladı. Mobil yonga pazarında MediaTek, Samsung ve Qualcomm hakim durumda ancak Unisoc da yüzde 9 civarı bir paya sahip. 

Netflix’in güncellemesinden en çok Nokia sahipleri nasibini alacak. Nokia 8.3 G veya G50 gibi modeller HD yayını desteklerken Nokia T20 gibi henüz yeni tablet modelinde bu destek yoktu. Unisoc T610 desteği ile artık sorun kalmadı. Yine Honor Play 20, Realme C21Y gibi pek çok cihaz bu desteğe kavuşmuş oldu. 

Netflix’in ilk güncelleme ile yeni listesine HD desteğini sunması bekleniyor. Samsung’un yeni amiral gemisi Exynos 2200 yonga seti de bir süre önce HD destek listesine eklenmişti. Bununla birlikte Snapdragon 888 veya 8 Gen 1 gibi amiral gemileri henüz listede yok. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim