Anlık Bildirim

Unity ve Here, otomobillerin gösterge paneli için 3D arayüz geliştiriyorlar

Unity ve Here, otomobillerin dijital gösterge panellerini geliştirmek ve evrensel bir platform oluşturmak için güçlerini birleştirdiler.

Unity ve Here, otomobillerin gösterge paneli için 3D arayüz geliştiriyorlar Tam Boyutta Gör

Oyun motoru Unity'nin geliştiricileri ve Here harita hizmetinin yaratıcıları, yeni nesil araba bilgi-eğlence sistemleri için evrensel bir platform oluşturmaya başladılar. Bu iki şirket, sürücüler için yeni ve daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı vaat ediyorlar.

Otomobil üreticilerinin genellikle araç yapımında iyi olduğu, ancak sundukları yazılımın genellikle yüksek kalitede olmadığı iddia ediliyor. Unity ve Here, şirketlerin ihtiyaçlarına göre uyarlayabilecekleri ölçeklenebilir bir platform oluşturarak bu zorluğun üstesinden gelmeyi amaçlıyor. Geliştirilen platform, ekrandaki gerekli grafik öğelerinin görünümünü özelleştirmenize izin veren bir arayüz şeklinde çalışıyor.

Tamamen özelleştirilebilir olacak

Bu arayüz, otomobil üreticilerinin sanal düğmeler, kadranlar ve menüler gibi istenen arayüz öğelerini kendi temaları ve kurumsal renk şemalarıyla birleştirerek ekrana basitçe "sürükleyip bırakmalarına" olanak tanıyor. Ek olarak, aynı proje, her seferinde sıfırdan bir arayüz oluşturmak zorunda kalmadan, farklı boyut ve şekillerdeki ekranlarda görüntülenecek şekilde uyarlanabilmekte.

Elbette Here harita hizmeti platforma sıkı bir şekilde entegre edilmiş durumda. Platformun hazır olup olmadığı ve otomobil üreticilerine ne zaman sunulacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim