Anlık Bildirim

Ünlü oyuncu Matt Damon, yeni Thor filminin kadrosuna katıldı

Disney'in yaratmış olduğu Marvel evreninin en çok beklenen filmlerinden biri olan Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Ünlü oyuncu Matt Damon, yeni Thor filminin kadrosuna katıldı Tam Boyutta Gör

Yıllardır sinemalarda izlediğimiz Marvel evreni bildiğiniz gibi yeni bir döneme giriyor. Bu yeni dönemde de birçok yeni karakter ile tanışacağız. Ayrıca eski karakterlerden serisi devam edenler de olacak. Bu devam eden serilerden birisi de Thor.

Daha önce yapılan açıklamalarda Thor Love and Thunder'ın, yani yeni Thor filminin Avengers 5 havası yaratacağı söylenmişti. Karakter açısından bir hayli fazla karakter göreceğimizi öğrenmiştik hatta Chris Pratt, yani Starlord'un olacağı da hemen üstüne açıklanmıştı.

Şimdi ise filmin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Daha önce The Martian, The Departed, Jason Bourne ve Good Will Hunting gibi yapımlarda rol alan Matt Damon, Thor Love and Thunder'ın kadrosuna katıldı. Kendisini aslında daha önce Thor Ragnarok filminde de görmüştük. Filmde, bir tiyatro oyununda Loki'yi canlandırmıştı. Yine büyük ihtimalle aynı tarzda bir rolle ekranlar karşısına çıkacaktır diye tahmin ediyoruz.

Filmin şu an için oyuncu kadrosu şöyle: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt ve Matt Damon. Filmin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak. Filmin vizyon tarihi ise 6 Mayıs 2022. Filmin çekimlerinin yakın bir zamanda Avustralya'da başlaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10706 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thor love and thunder, oyuncular ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim