Anlık Bildirim

Sevilen oyun serisi Layers of Fear'ın yenisi geliyor: Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyundan ilk video geldi

Başarılı korku oyunları ile tanınan Bloober Team'in sevilen korku oyunu serisi Layers of Fear'ın yenisi duyuruldu. Unreal Engine 5 ile geliştirilen bu yeni projeden ilk video geldi.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen yeni Layers of Fear geliyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde yaptıkları korku oyunları ile gündemde olan Bloober Team'in en popüler serilerinden biri de şüphesiz Layers of Fear diyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de Bloober Team, yeni projesi için ilk videoyu paylaştı.

Bloober Team ne yazık ki yeni projesi ile ilgili sadece bir video paylaştı ve bu yeni projenin Unreal Engine 5 ile geliştirildiğini söyledi. Videodan da anlaşıldığı üzere Layers of Fear ile alakalı bir proje ve çok büyük ihtimalle yeni bir oyun geliyor. Paylaşılan videonun kesinlikle hayran bıraktığını söylemek gerek. Eğer oyun içinden alınan bir videoysa gerçekten bizleri müthiş bir şey bekliyor.

Layers of Fear'ın ilk oyunu 2016 yılında çıkmıştı ve o dönem başarılı bir oyun olarak görülmüştü. Hatta geliştirici ekibin tanınmasını da sağladı diyebiliriz. Geliştirici ekibin son oyunu The Medium, bu yılın başlarında çıkmıştı ve biraz eleştirilen bir oyun olmuştu. Ekibin yeni Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığına dair de ciddi söylentiler bulunuyor.

Layers of Fear Unreal Engine 5

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim