Anlık Bildirim

Dünyanın ilk USB Tip-C girişli AirPods kulaklığı ile tanışın

Dünyanın ilk USB Tip-C girişli iPhone modelini geliştiren mühendis bu kez USB Tip-C girişli bir AirPods kulaklık hazırladı. Böylece sahip olduğu tüm Apple ürünleri USB Tip-C’ye geçiş yaptı. 

AirPods Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda iPhone modeline USB Tip-C girişi takarak gündem olan Ken Pillonel bu kez AirPods kulaklık modeline benzer bir işlem uygulayarak Lightning girişini USB Tip-C girişi ile değiştirdi.

USB Tip-C girişli AirPods

Robotik alanında doktora yapan Ken Pillonel tüm Apple cihazlarını USB Tip-C girişi altında toplama fikrini iPhone ile hayata geçirmişti. USB Tip-C girişli ilk iPhone ünvanını alan cihazın ardından AirPods kulaklığına el attı.

Biraz zahmetli ve masraflı operasyonun ardından AirPods kulaklığı da USB Tip-C girişi ile sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlamış. Pillonel tek bir USB Tip-C kablosu ile MacBook, iPhone ve AirPods ürünlerini şarj etmekten oldukça mutlu.

Aslında Avrupa Birliği’nin de istediği tam olarak bu. Birlik elektronik cihazların standart bir USB Tip-C bağlantısına geçiş yaparak kablo kirliliğini azaltmasını istiyor. Zaten Pillonel biraz beklese önümüzdeki yıl USB Tip-C girişli iPhone ve AirPods modellerini satın alabilecekti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim