Anlık Bildirim

Fiyatıyla dikkat çeken Nokia C12, Android 12 Go ile birlikte duyuruldu

Nokia, Avrupa pazarı için ürün gamına uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon ekledi. Nokia C12, fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başarırken Android 12 Go işletim sistemi ile hafif bir deneyimi hedefliyor.
Uygun fiyatlı Nokia C12 duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Nokia, Avrupa pazarı için ürün gamına uygun fiyatlı Nokia C12 modelini ekledi. Nokia C12, firmanın bütçe dostu C serisine ekleniyor. Öte yandan firma bu seriye en sonra 2021’de piyasaya sürdüğü C10 modelini eklemişti. Yeni C12 modelini bu ürünün ardılı olarak düşünebiliriz.

Nokia C12 özellikleri

  • İşlemci: 8 çekirdekli Unisoc SC9863A
  • Ekran: 6,3 inç HD+
  • Bellek: 2 GB
  • Depolama: 64 GB
  • Kamera: 8 MP arka, 5 MP ön kamera
  • Pil: 3000mAh
  • İşletim sistemi: Android Go 12

Nokia C12, Android Go işletim sistemi ile birlikte kutudan çıkıyor. Çok daha hafifletilmiş bir Android sürümü olan Android Go işletim sistemi, bu telefonun daha pürüzsüz çalışmasını hedefliyor. Spesifikasyonlar tarafındaysa Nokia C12, HD+ çözünürlüklü damla çentikli 6,3 inçlik bir ekran ile geliyor. Telefonda bir parmak izi tarayıcısı bulunmuyor ve cihaz bunun yerine 5 MP ön kamera ile yüz kilidi özelliğini sunuyor.

Uygun fiyatlı Nokia C12 duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Akıllı telefonun arkasında ise LED flaş ile desteklenen 8 MP’lik bir kamera yer alıyor. Arka kapağın dokulu tasarımı da yine cihazın öne çıkan özelliklerinden. Nokia C12, IP52 sertifikasıyla toza ve su sıçramasına karşı koruma sağlarken gerekli kas gücünü ise 1.6 GHz sekiz çekirdekli Unisoc SC9863A yongasından elde ediyor. 2 GB RAM ve 64 GB dahili artırılabilir depolama alanıyla gelen telefon için Nokia, iki yıl boyunca üç ayda bir güvenlik güncellemeleri sözünü veriyor. Telefonun ihtiyaç duyduğu enerji ise çıkartılabilir 3000mAh batarya ile sağlanıyor.

Nokia C12 fiyatı

Nokia C12, 119 euro fiyat etiketi taşıyor ve Dark Cyan, Charcoal ve Light Mint renk seçenekleriyle kullanıcılara sunuluyor. Telefon ilk olarak Almanya ve Avusturya'da satışa sunulacak. Bir süre sonra ise telefon diğer pazarlarda da satışa sunulacak.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2023/01/18/nokia-c12-with-android-12-go-launched-in-europe/ https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-c-12/specs?sku=286791567 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim