Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Realme Narzo 30 serisi önümüzdeki hafta tanıtacak

Realme çok yakında bütçe dostu akıllı telefon yelpazesini yeni modellerle genişletecek. Çinli şirketin Narzo 30 serisini ne zaman tanıtacağı belli oldu.

Uygun fiyatlı Realme Narzo 30 serisi önümüzdeki hafta tanıtacak Tam Boyutta Gör

Realme uygun fiyatlı akıllı telefon yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor. Çinli şirketin Narzo 30 serisini piyasaya süreceği söyleniyordu. Artık lansman tarihi de belli oldu.

İçeriden alınan bilgiye göre Realme Narzo 30 serisi akıllı telefonlar Hindistan'da tanıtılacak. Etkinliğin 24 Şubat'ta gerçekleştirileceği bildiriliyor. Şirket muhtemelen önümüzdeki günlerde bu yönde bir resmi açıklama yapacak.

Uygun fiyatlı Realme Narzo 30 serisi önümüzdeki hafta tanıtacak Tam Boyutta Gör

Narzo 30 Pro detaylandı

Seri kapsamında Narzo 30, Narzo 30A ve Narzo 30 Pro olmak üzere üç model sunulması bekleniyor. Pro versiyonuyla ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Cihaz 6.5 inç ekran, dörtlü arka kamera, 5G desteği ve 4.880 mAh pille gelecek.

Narzo 30 Pro'nun kutudan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağı ve 275 dolar fiyat etiketiyle satılacağı bilgisi var. Realme başkanı geçtiğimiz günlerde bir anket düzenlemiş ve kullanıcılardan Narzo 30 için tasarlanan kutu tasarımlarından birini seçmelerini istemişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim