Anlık Bildirim

Valorant'a 3. Kısım'la beraber yeni harita ve şifacı geliyor

Riot Games, 13 Ekim'de başlayacak olan 3. Kısım'la Valorant'a, yeni bir harita ve yeni bir şifacı dahil olmak üzere bir dizi özellik getirecek.

Valorant'a 3. Kısım'la beraber yeni harita ve şifacı geliyor Tam Boyutta Gör

Riot Games'in geliştirdiği birinci şahıs nişan oyunu Valorant'ın yeni bölümü 3.Kısım piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. 13 Ekim'de oyunculara sunulacak olan 3. Kısım'la Icebox haritası ve Skye isimli yeni bir şifacı gelecek.

Riot Games, yeni harita Icebox'ın oyuncuların geri bildirimleri ile üretildiğini belirtti. Icebox ile Valorant'taki harita sayısı beşe yükseliyor.

Adından da anlaşıldığı üzere karla kaplı bir harita olan Icebox genel olarak oyundaki mevcut haritalardan daha farklıdır. Icebox haritasının daha dikey olması yukarıdan pusuya veya düşmanı daha düşük seviyelere kovalamaya olanak sağlayabilir.

Riot Games Tasarım Lideri Salvatore Garozzo: "Icebox, çatışmaları, keskin nişan almayı ve uyarlanabilir oyunu vurgulamak için tasarlandı. Icebox'ın oynanış temelinin, sitelerin her birinin bol miktarda siper ve dikeylik içeren karmaşık savaş alanlarının olması amaçlanıyor." dedi.

Sage şu anda oyunun tek şifacısı. Reyna ve Phoenix gibi ajanlar kendilerini iyileştirebilirken Sage, takım arkadaşlarını iyileştirip diriltebilen tek ajandır. Bu onu biraz fazla güçlü kılıyor. Yeni gelecek olan 3. Kısım'la beraber Valorant'a yeni bir şifacı daha eklenecek ancak şifacı yeni kısmın başlamasıyla değil iki hafta sonra 27 Ekim'de oyuna gelecek bir yamayla sunulacak.

Avustralyalı olan Skye isimli yeni şifacının Sage gibi olacağını ve takım arkadaşlarını diriltebileceği açıklandı.

Skye tanıtım fragmanında da görüldüğü gibi savaş alanını keşfetmek ve müttefiklerine yardım etmek için yeşim taşlarıyla güçlü yaratıklar yaratan bir destek karakteri. Fragmanda Skye'ın ekibini iyileştirdiğini ve düşmanların alt etmek için şahin ve tilki benzeri yaratıklar yarattığını görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim