Anlık Bildirim

Valve, CS:GO için sanat yarışması başlattı

Dünyanın en popüler oyunlarından olan CS:GO, oyunculara oyuna katkı sağlamaları için bir fırsat sunuyor. Valve’ın yarışmasının detayları ve ödülleri haberimizde.

Valve, CS:GO için sanat yarışması başlattı Tam Boyutta Gör

Valve, CS:GO için yeni bir yarışma düzenlediğini duyurdu. CS:GO’ya yeni silah skinleri getirmek isteyen Valve, oyunculardan yardım istiyor. Skinlerin teması Rüyalar ve Kabuslar olarak belirlenmiş ve yarışma sonucunda 10 üretici şampiyon seçilecek. 10 kişinin her birine de 100.000 dolar para ödülü verilecek.

Kurallar oldukça rahat

Yarışmanın kuralları ise oldukça rahat bırakılmış. Her yarışmacı, istediği kadar tasarım ile yarışmaya katılabiliyor. Yani, istediğiniz kadar deneme şansınız olacak. Ayrıca yarışmaya takım olarak veya tek başınıza katılabileceksiniz. Ancak katılmak için, Steam hesabınız bir ceza almamış olması ve Steam’de en az 5 dolar harcamış olmanız gerekecek.

Yarışmayı kazananların tasarımları oyuna eklenecek ancak Valve, silah tasarımlarının hala size ait olacağını ve istediğiniz yerde kullanabileceğinizi belirtiyor. Yarışmaya, Steam’de uzun süredir mod, harita ve daha bir sürü çılgın şeylerin yüklendiği Steam Workshop üzerinden katılabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için son gün 21 Ekim ve sonuçlar 21 Kasım’da açıklanacak.

Valve’ın oyunculara ve oyun dünyasına böyle bir fırsat sunması, oyuncular için oldukça sevindirici bir haber. Yarışma sonucunda oyuna eklenecek skinler, yüzlerce skin arasından seçileceği için oldukça güzel görünecek ve büyük ihtimalle oldukça pahalı olacaktır. Valve’in attığı tweet üzerinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim